نوشیدنیهای پاییزی برای تقویت ایمنی بدن : یکی از روش های ازدیاد دمای تن در روزهای سرد پاییزی ، متمایل گشتن به استفاده از اقسام آشامیدنی های گرم خواهد بود . امسال که همچنان همگی ما با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می کنیم ، خوب تر خواهد بود در گزینش آشامیدنی های گرم پاییزی وسواس بسیاری داشته باشیم تا افزون بر زیاد شدن متابولیسم و دمای تن با استفاده از این آشامیدنی ها ، سبب نیرودهی سیستم ایمنی تن شویم با ما همراه باشید در سایت بیهوش بخش تغذیه و سلامت
عالی ترین آشامیدنی هایی که میتوانند هم سبب گرم گردیدن تن در این موعد گردند و هم نیرودهی سیستم ایمنی را در پی داشته باشند ، مشتمل موردهای پایین خواهند بود :
آنچه در این مقاله از مجله بی هوش میخوانید
دمنوش سیب
دمنوش سیب یکی از خوشبوترین و خوشمزه ترین دمنوشهای پاییزی خواهد بود که به خاطر داشتن آنتیاکسیدانهای بسیار میتواند موجب نیرودهی سیستم ایمنی تن و پاکسازی کبد گردد . برای آماده سازی دمنوش سیب قادر خواهید بود ۲ حلقه سیب خشکشده را درون یک لیوان آب جوش بریزید و حدود ۲ بند انگشت چوب دارچین ، ۱ عدد هل و اندکی عصاره وانیل هم به آن افزون نمائید . درِ لیوان دمنوش را بگذارید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دمنوش سیب حاضر گردد . این دمنوش میتواند همراه با عسل یا رطب صرف شود.
آشامیدنی شکلات گرم
شکلات تلخ به علت داشتن آنتیاکسیدانها و فلاونوئیدهای بسیار میتواند افزون بر ازدیاد متابولیسم تن و تولید حس گرما ، سبب نیرودهی سیستم ایمنی تن و بهبودی در راندمان مغز در وقت های سرد سال گردد . برای آماده سازی آشامیدنی شکلات گرم قادر خواهید بود حدود ۲۰ گرم شکلات تلخ را همراه با ۱ قاشق غذاخوری از پودر کاکائو ، سهچهارم لیوان شیر ، ۱ قاشق چایخوری شیرخشک و نصف قاشق چایخوری نشاسته ذرت یا نشاسته گندم آمیخته نمائید و این ترکیب را روی دمای غیرمستقیم مشابه بخار کتری یا سماور بگذارید تا شکلات خیلی خوب آب گردد و آشامیدنی شما برای استفاده حاضر گردد .
دمنوش زنجبیل
زنجبیل یکی از ریشههای گیاهی با خواص فراوان و دارای آنتیاکسیدانهای بسیار می باشد . استفاده زنجبیل میتواند با زیاد شدن متابولیسم تن سبب افزایش یافتن دمای تن در وقت های سرد سال گردد . افزون بر این ، از آنجایی که استفاده مرتب زنجبیل میتواند موجب کاست التهابات جسمی گردد ، ازاینرو میل کردن آن در این زمان های کرونایی امداد زیادی به بهبودی در کارکرد سیستم ایمنی تن می نماید . برای آماده سازی دمنوش زنجبیل کفایت می کند که حدود ۱ لیوان آب جوش را درون قوری بریزید و ۱ بند انگشت ریشه زنجبیل تازه ، ۱ بند انگشت دارچین و کمی آویشن به آب جوش افزون نمائید . آنوقت قوری دربردارنده این ترکیب را روی بخار کتری یا سماور بگذارید و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه صبر کنید که دمنوش برای استفاده حاضر گردد . میل کردن این دمنوش برای تنظیم قند ، کلسترول و فشار خون خیلی خوب می باشد .
دمنوش چای سبز و دارچین
چای سبز در گروه گیاهان پر از اقسام آنتیاکسیدان و فلاونوئیدهاست . استفاده مرتب چای سبز میتواند سبب کسر التهابات جسمی ، تنظیم فشار خون ، قند خون و چربی خون گردد . بنابراین ، میل کردن دمنوشهای چای سبز در این وقت ها به بهبودی در راندمان سیستم ایمنی تن یاری می نماید . دارچین هم در گروه خوردنی های ضدالتهاب و نیرودهی کننده کارکرد سیستم ایمنی تن به حساب می آید . برای آماده سازی دمنوش چای سبز و دارچین قادر خواهید بود بهازای هر یک لیوان آب جوش ، از ۱ قاشق چایخوری چای سبز و ۱ بند انگشت چوب دارچین بکارگیری نمائید و این دمنوش را مشابه چای ، بهمدت ۲۰ دقیقه روی دمای غیرمستقیم بگذارید .
به این مطلب امتیاز دهید
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***