آموزش‌ فینگر فود کالباس

زمان مطالعه این مطلب: 2 دقیقه

آموزش‌ فینگر فود کالباس : فینگر فود کالباس در نمونه های خیلی گوناگونی آماده سازی خواهد شد . این فینگرفودهای خوش طعم را قادر خواهید بود در میهمانی تولد‌ ، میهمانی عصرانه و … سرو‌ نمایید . مورد دیگر این که قادر خواهید بود فینگر فودها را در پیش غذای اصلی‌ در ضیافت های نا‌هار‌ و شام هم قرار دهید تا میز‌ یا سفره ی ضیافت شما زیباتر گردد . برای آماده سازی اقسام فینگر فود قادر خواهید بود با دقت به چشایی و پسند خودتان مواد‌ ساده مورد‌ درخواست را تغییر و تحول دهید . در این مطلب به یادگیری چند گونه فینگر فود کالباس خواهیم پرداخت با ما همراه باشید در سایت بی هوش بخش آشپزی و تغذیه

شیوه آماده سازی فینگر فود کالباس رولی

یکی از دلپذیر ترین اقسام فینگر فود با کالباس ، ظاهر رولی آن است . شیوه تهیه این قبیل فینگرفود بی‌اندازه آسان می باشد و فوری انجام‌ خواهد شد . مواد‌ آغازین مورد‌ احتیاج برای آماده سازی فینگر فود کالباس رولی عبارتند از :

نان ترتیلا یا نان لواش
پنیر خامه‌ ای
گوجه خشک گشته
اسفناج
کالباس

برای آماده سازی این فینگر فود خوش طعم با دستور زیر شروع می کنیم:

۱- گوجه و اسفناج را خرد‌ می‌کنیم‌ .

۲- پنیر خامه‌ ای را روی نان ترتیلا یا نان لواش توزیع می‌کنیم‌ .

۳- ورقهای کالباس ، گوجه و اسفناج را روی پنیر میگذاریم.

۴- نانها را رول مینماییم و در پلاستیک فریزر قرار می دهیم .

۵- فینگر فود رولی را برای یک ساعت درون یخچال میگذاریم.

۶- حالا رولها را برش‌ می دهیم .

آموزش‌ فینگر فود کالباس

آموزش‌ فینگر فود کالباس

 

 

یک شیوه تهیه دیگر از فینگر فود کالباس رولی به صورت ذیل آماده خواهد شد :

مواد ضروری :

شش برگ کالباس
دویست و پنجاه گرم آرد گندم‌
سیصد گرم شیر
صد گرم سس مایونز
پنجاه گرم شوید خشک
یک عدد‌ تخم‌ مرغ‌
نمک ، فلفل ، پودر‌ پاپریکا ، پودر‌ سیر‌ به میزان لازم‌

روش آماده سازی :

۱- شوید خشک گشته و ادویه ها را با آرد گندم‌ ترکیب می کنیم.

۲- شیر را به آرامی به مخلوط‌ بالا‌ افزون می نماییم و تلفیق می کنیم.

۳- تخم مرغ‌ را در ترکیب بالا می شکنیم و هم می زنیم .

۴- تابه را حاوی چربی کرده و روی گرما قرار می دهیم و هنگامی که گرم شد یک لایه‌ ظریف از مواد‌ را درون تابه می ریزیم .

۵- زمانی که یک سوی کرپ سرخ‌ شد آن را بر می گردانیم تا سوی دیگر آن هم سرخ‌ گردد .

۶- باقی ماده‌ها کرپ را هم به همین منوال سرخ‌ خواهیم کرد .

۷- روی هر کرپ تا حدودی سس مایونز می مالیم و روی سس ، کالباس را قرار می دهیم .

۸- روی کالباس هم اندکی سس مایونز می مالیم و کرپ را خیلی آرام رول می نماییم.

آموزش‌ فینگر فود کالباس

آموزش‌ فینگر فود کالباس

 

به این مطلب امتیاز دهید


هفت رژ

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *