۲۰ ترفند آشپزی : برای اینکه غذاهای شما عطر و طعم بهتری داشته باشد لازم است یک سری ترفندهای آشپزی را بدانید پس با ما همراه باشید در سایت بی هوش بخش آشپزی و تغذیه
۱ – هرگز ادویه ها را در قفسه ی بالای گاز حفظ نکنید چون عطر و طعم خودشان را به خاطر حرارت از دست می دهند . در عوض بایستی ادویه ها در مکان سرد و خشک حفاظت گردند .
۲ – برای اینکه بفهمید برنج پخته می شود یا نه ، یک دان از آن را زیر دندان قرار دهید . اگر مغز برنج اندکی سفت گشت یا به دندان چسبید ، یعنی هنوز کاملا حاضر نیست .
۳ – چنانچه برای دفعه اول غذایی می پزید ، به طور دقیق مطابق دستور پیش بروید . در دفعات بعد ، قادر خواهید بود مقادیر مادهها و گونه آنها را مطابق سلیقه خودتان تحول دهید .
۴ – ماکارونی را دایم یک دقیقه کم تر از زمان پختی که لازم است بپزید و صبر نمایید با دم نمودن و با سس ، کامل بپزد .
۵ – درصورتیکه گمان می کنید سس ماکارونی مقداری سفت خواهد شد و لازم دارید روان تر شود ، به اندازه کم از آب ماکارونی بردارید و به آن افزون نمائید .
۶ – اگر لازم دارید آب قابلمه سریع جوش گردد ، در آن را بگذارید . (خیلی از خانمها به این مساله توجه نمی کنند)
۷ – زمان آماده سازی بیسکویت ، تا جایی که ممکن می باشد خمیر را لمس نکنید . این می تواند سبب سخت گشتن خمیر گردد .
۸ – چنانچه قصد دارید یک ته دیگ بسیار خوب داشته باشید ، نان را کمی مرطوب نمائید تا به دیگ نچسبد . برای خوش طعم تر گشتن ته دیگ ، به روغن گرم اندکی نمک و زعفران (یا زردچوبه بهمراه کمی ماست) افزون نمائید .
۹ – ابداً برای مهمانی ، غذای جدیدی که تا بحال تست نکرده اید را درست نکنید . پیوسته از پیش یک یا دو مرتبه خوراک را تست کنید و آنگاه برای مهمان درست کنید .
افزون بر این در مهمانی ها ، سس را روی سالاد نریزید و اجازه دهید هر شخصی براساس سلیقه خود سس افزون بکند .
۱۰ – هرگز ماهیتابه را زیاد از حد پر نکنید . اگر زمان سرخکردن ، ماهیتابه زیاد از حد پر بود ، مواد خوب سرخ نمی گردند و آب می اندازند . چنانچه میزان مواد خیلی فراوان می باشد ، تلاش نمائید آنها را در دو تابه جدا یا در دو نوبت سرخ نمایید.
۱۱ – فلفل مانند نمک چاشنی خنثی ندارد پس مثل بقیه ادویه جات ، در بکارگیری از آن تعادل داشته باشید .
۱۲ – زمان آماده سازی نان ذرت ، یک قاشق غذاخوری خامه ترش به مواد اضافه بکنید . این عمل باعث می گردد که نان ذرت شما عالی گردد .
۱۳ – برای خوش طعم و خوش عطر شدن ماهی ، دو ساعت پیش از سرخ کردن ، قدری آبلیمو ، سیر و پیاز رنده گشته روی ماهیها بریزید . پس از آن سیر و پیاز رنده گشته را بردارید و اقسام ادویه جات ، نمک و آرد سوخاری روی ماهی بریزید . برای خوش عطر گردیدن ماهی قادر خواهید بود از دانه گشنیز پودر گشته هم استفاده نمائید .
۱۴ – برای نرم ماندن کوکی ها ، یک یا دو قطعه نان به ظرف کوکی افزون نمائید . نمناکی نان ، از خشک شدن کوکی ها خودداری می نماید .
۱۵ – طعم دار گشتن گوشت با موادی مانند آب لیمو و نارنج سبب ترد و خوش طعم شدن آنها می گردد . (از خاطر نبرید که برای خاطرجمعی از مزه غذا ، مدام کمی آن را بچشید)
۱۶ – پیش از بریدن و آب گرفتن مرکباتی مانند لیمو ، آن را چند لحظه در مایکروفر قرار دهید تا آب مازاد از آنها خارج شود.
۱۷ – همیشه نمک و شیر را آرام آرام به پوره ی سیب زمینی افزون نمائید و کم کم آن را بچشید .
۱۸ – درصورتیکه با خشک شدن نان پیتزا موافق نیستید ، یک کاسه آب جوش در فر قرار دهید تا پیتزا نرم و نازک گردد .
۱۹ – اگر خوراکی های تند دوست دارید ، ادویه های بیشتری افزون نمایید . افزون نمودن ادویه ی زیادتر به غذا ، طعم و بوی آن را بهتر می کند.
۲۰ – برای سوا نمودن زرده از سفیده ی تخم مرغ ، از پوسته تخم مرغ بکارگیری نمائید . تخم مرغ را بشکنید و زرده را میان دو پوسته جابجا کنید تا سفیده کاملا سوا گردد و در بشقاب بیفتد . هیچ وقت با دست زرده را سوا نکنید .
به این مطلب امتیاز دهید
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***