کاپ کیک لیمویی با فراستینگ تمشک
کاپ کیک لیمویی با فراستینگ تمشک

کاپ کیک لیمویی با فراستینگ تمشک | بیهوش ✔️ مجله سرگرمی و آموزشی ❤️ کاردستی

زمان مطالعه این مطلب: 3 دقیقه

کاپ کیک لیمویی با فراستینگ تمشک : این کاپ کیک های خوشمزه مناسب دورهمی های شماست پختن این کیک‌ها بسیار آسان است و شما می توانید با پودر کیک آماده آن را درست کنید این کاپ کیک ها در ۳۰ دقیقه آماده می شود آماده سازی خمیر فقط چند دقیقه طول می کشد و می توانید تا زمانی که کاپ کیک ها در فر می پزند، فراستینگ را آماده کنید. با ما همراه باشید در مجله سرگرمی و آموزشی بیهوش

مواد لازم

کاپ کیک لیمویی

مخلوط فوری کیک لیمویی

پودینگ لیموی فوری

تخم مرغ ۳ عدد

روغن کانولا ¾ فنجان

آب داغ ¾ فنجان

خامه ترش ¾ فنجان

پوست یک عدد لیمو

فراستینگ تمشک

کره ذوب شده ۱ فنجان

پودر قند ۴ ½ فنجان (۱/۲ فنجان را برای آخر نگه دارید)

عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری

تمشک تازه ۱ فنجان

 

کاپ کیک لیمویی با فراستینگ تمشک

کاپ کیک لیمویی با فراستینگ تمشک

 

مخلوط  فوری کیک لیمو: این دستور با یک جعبه از مخلوط کیک لیموی مورد علاقه شما شروع می شود.

مخلوط پودینگ لیمو فوری: این یکی از مواد لازم است که کیک ها را بسیار مرطوب و لطیف می کند. شما از مخلوط خشک استفاده خواهید کرد (نیازی نیست ابتدا پودینگ واقعی را درست کنید).

تخم‌مرغ: تخم‌مرغ‌های بزرگ در این دستور بهتر عمل می‌کنند. ممکن است دستورالعمل بسته مخلوط کیک شما به تعداد متفاوتی از تخم مرغ نسبت به این دستور نیاز داشته باشد، اما اشکالی ندارد شما طبق دستور ما عمل کنید.

روغن: روغن کانولا برای مرطوب نگه داشتن کیک ها استفاده می شود. روغن نباتی نیز موثر خواهد بود.

خامه ترش: یکی دیگر از مواد لازم که به بافت مرطوب و لطیف کمک می کند.

پوست لیمو: برای طعم بیشتر مرکبات اضافه شده است. بسته به میزان طعم لیمویی که می‌خواهید کاپ کیک‌هایتان داشته باشند، می‌توانید کم و بیش به طعم آن اضافه کنید. یاد بگیرید که چگونه پوست لیمو را به چند روش مختلف رنده کنید.

کاپ کیک لیمویی با فراستینگ تمشک

کاپ کیک لیمویی با فراستینگ تمشک

طرز تهیه

کاپ کیک لیمویی

۱- فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید و آسترهای کاپ کیک را در ۲ قالب بچینید.

۲- در یک کاسه بزرگ، مخلوط کیک و مخلوط پودینگ خشک را با هم ترکیب کنید. سپس تخم مرغ ها، روغن کانولا و آب داغ را مخلوط کنید. بعد خامه ترش و پوست لیمو ترش را هم بزنید.

۳- خمیر را در آسترهای کاپ کیک، تقریباً ۳/۴ پر کنید. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که کاپ کیک ها با دست زدن به آن برگردند، بپزید. نباید بیش از حد پخته شوند. همچنین می توانید با یک چنگال تست کنید تا مطمئن شوید که همه بخش ها پخته شده اند.

۴- از فر خارج کنید و اجازه دهید کاپ کیک ها روی توری خنک کننده خنک شوند.

فراستینگ تمشک

۱- تمشک ها را در مخلوط کن پوره کنید. سپس در صافی بریزید. شما باید حدود ۱/۲ فنجان پوره داشته باشید.

۲- در یک کاسه بزرگ، کره و وانیل را با همزن برقی بزنید تا نرم و پفکی شود. سپس پودر قند را به آرامی به آن اضافه کنید. پوره تمشک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس ۱/۲ پیمانه آخر پودر قند را به آرامی اضافه کنید تا به غلظت دلخواه خود برسید.

۳- وقتی کاپ کیک ها خنک شدند، رویه ها را با فراستینگ تمشک بپوشانید. برای تزیین، یک تمشک تازه به آن اضافه کنید!

کاپ کیک لیمویی با فراستینگ تمشک

کاپ کیک لیمویی با فراستینگ تمشک

 

5/5 - (39 امتیاز)

به این مطلب امتیاز دهید


هفت رژ

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *