آموزش چند دسر خوشمزه تابستانی
زمان مطالعه این مطلب: 5 دقیقه

آموزش چند دسر خوشمزه تابستانی: با نزدیک شدن فصل تابستان زمان آن فرا رسیده تا با دسرهای خوشمزه به استقبال این فصل زیبا برویم در این فصل همه برای رهایی از گرما به دنبال نوشیدنی و دسرهای خنک هستند این بار برای شما عزیزان با چند نوع آموزش دسر آمده ایم پس برای ادامه مطلب با بی هوش همراه باشید.

ژله بستنی رنگین کمانی

آموزش چند دسر خوشمزه تابستانی

اگه زمان ندارید و دنبال یک دسر آسان می گردید که سریع آماده شود می توانید از ژله استفاده کنید ژله در طعم‌ها و رنگ‌های متفاوت در بازار موجود است که بسیار خوشمزه می باشند. شما می توانید از پودر ژله آماده در بازار استفاده کنید و خیلی راحت و سریع زیباترین ژله ها را درست  کنید یکی از این ژله های خوشمزه ژله بستنی رنگین کمانی می باشد.

مواد لازم ژله بستنی رنگین کمانی
  • پودر ژله در چند رنگ  ۵ عدد
  • آب جوش  به مقدار ۲ لیوان
  • بستنی وانیلی  به اندازه ۳ اسکوپ
طرز تهیه‌ ژله بستنی رنگین کمانی رویایی
  1. برای اینکه در آخر ژله از ظرف راحت جدا شود ابتدا ظرفتان را چرب کنید و درظرفی دیگر نصف پودر ژله‌ی تمشک قرمز را داخل کاسه ریخته و ۱٫۲ لیوان آب جوش را به آن اضافه نماییدو مخلوط کرده تا پودر در آب حل شود.
  2. هنگامی پودر ژله کاملا حل شد یک اسکوپ بستنی وانیلی را به آن اضافه کنید و خوب هم‌بزنید.
  3. سپس آن را در ظرفی که چرب کرده بودید بریزید و در یخچال به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بگذارید تا ژله خودش را خوب بگیرد .
  4. سپس کاسه را از یخچال بیرون بیاورید تا لایه‌ی دوم را درست کنید. توجه داشته باشید هنگامی که از یخچال بیرون آوردید با انگشت روی ژله را لمس کنید باید یک مقدار حالت چسبندگی داشته باشد تا ژله بعدی به آن بچسبد.
  5. نصف بسته پودر ژله‌ی موز را داخل کاسه دیگری ریخته و ۱٫۲ لیوان آب جوش را اضافه نمایید و با هم مخلوط نمایید.
  6. صبر کنید تا کمی سرد شود و بعد با قاشق آرام روی لایه‌ی قبلی ریخته و به طور یکنواخت پخش نمایید.
  7. دوباره داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد مرحله بعدی را انجام دهید.
  8. به همین ترتیب لایه‌ی سوم را هم اسکوپ بستنی اضافه کنید و لایه بعدی بدون بستنی .برای تزئین ژله نیز می‌توانید به لایه‌ی آخر تکه های میوه‌های فصل را اضافه نمایید و برای روی ژله هم از میوه‌ها استفاده نمایید.

بستنی سرخ شده خوشمزه

آموزش چند دسر خوشمزه تابستانی

آموزش چند دسر خوشمزه تابستانی

 بستنی سرخ کرده طرفداران زیادی دارد بله درست خواندید بستنی سرخ کرده. این بستنی خوشمزه را بستنی سوخاری نیز می گویند. بستنی سرخ شده یک دسر خوشمزه و همچنین یک عصرانه نیز می باشد.

مواد لازم جهت تهیه بستنی سرخ کرده
  • کورن فلکس ۳ پیمانه
  • بستنی وانیلی ۴۵۰ گرم
  • پودر نارگیل ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۲ پیمانه
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • شیر  ۱ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ ۲ عدد

 

طرز تهیه بستنی سرخ شده
  1. ابتدا یک اسکوپ فلزی تهیه نمایید و با استفاده از آن ۸ اسکوپ مانند توپ از بستنی وانیلی در بیاورید. در مرحله بعد اسکوپ های بستنی را در یک سینی قرار دهید. برای اینکه بستنی شما خوب سفت شود، سینی را به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید.
  2. سپس باید کورن فلکس را آماده کنیم. برای این کار در یک کاسه کورن فلکس را به همراه ۱ قاشق غذا خوری دارچین و ۱ پیمانه پودر نارگیل و همچنین ۱ قاشق غذا خوری شیر را در آن ریخته و هم بزنید.
  3. در صورت تمایل می توانید گردو، بادام و یا پسته خرد شده به همراه بیسکویت به مایه کورن فلکس اضافه نمایید و کاملا مواد را مخلوط کنید.
  4. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته و سفیده آن ها را از زرده جدا نمایید. سپس سفیده را در کاسه ای ریخته. سپس با همزن سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا به خوبی کف نماید.
  5. در مرحله بعد سینی اسکوپ های بستنی را از یخچال خارج کرده. و بعد آن ها را در ظرف حاوی کورن فلکس و دیگر مواد قرار بدهید.
  6. و آن را به مواد قبلی در کاسه اضافه کنید، که دور تا دور آن را کورن فلکس بگیرد. این کار را برای همه اسکوپ های بستنی انجام دهید.
  7. و سپس دوباره اسکوپ های بستنی را در سینی بگذارید و آن را این بار به مدت ۳ ساعت در یخچال فریزر بگذارید تا کاملا اسکوپ های بستنی سفت شود.
  8. در مرحله بعد در یک قابلمه یا تابه کوچک و گود روغن ریخته، مقدار روغن زیاد باشد، که بستنی ها در روغن غوطه ور شوند.
  9. سپس قابلمه یا تابه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید وروغن به آرامی داغ شود.
  10. و بعد اسکوپ های بستنی را یک به یک از یخچال خارج کرده و در قابلمه روغن قرار دهید. بعد از طلایی شدن، آن ها را از قابلمه خارج نمایید.
  11. بعد از اتمام سرخ کردن آن ها را در یک پارچه تمیز یا دستمال حوله ای قرار داده تا روغن اضافی آن ها به خوبی گرفته شود.

در پایان می توانید بستنی سرخ شده را به همراه خامه، عسل، سس شکلاتی و دیگر طعم دهنده ها میل کنید.

 

دسر توت فرنگی 

آموزش چند دسر خوشمزه تابستانی

آموزش چند دسر خوشمزه تابستانی

یکی از دسرهای خوشمزه فصل بهار می باشد که می توانید .شما می توانید این دسر را به صورت تک نفره داخل لیوان های زیبا سرو کنید و یا به صورت قالبی تهیه نمایید.

توت فرنگی برای کاهش وزن و لاغری بسیار مناسب می باشد و همچنین برای یبوست و دیابت و قند خون نیز مفید می باشد.

مواد لازم برای تهیه دسر توت فرنگی فوق العاده
  • شیر ۳ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۲ ق غذا خوری
  • شکلات سفید ۸۰ گرم
  • خامه ۵۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • کره ۱ قاشق غذا خوری
  • توت فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه دسر توت فرنگی
  1. در مرحله اول زرده تخم مرغ ، شیر ، شکر ، نمک و نشاسته را داخل قابلمه ریخته و خوب مخلوط نمایید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید.
  2. هنگامی که غلیظ شد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
  3. سپس وانیل ، شکلات سفید ، خامه و کره را به مواد قابلمه اضافه نمایید و کاملا مخلوط کنید ظرفی برای سرو آماده کنید.
  4. در مرحله بعد بیسکویت پتی پور داخل یک نایلون بریزید و با گوشتکوب ضربه بزنید و پودر نمایید یا می توانید از غذاساز  نیز برای خرد کردن بیسکویت استفاده نمایید.
  5. لایه زیر را بیسکویت پتی بور خرد شده ریخته و توت فرنگی را اسلایس کرده و به دیواره ظرف بچسبانید سپس مواد پودینگ را روی آن بریزید .
  6. و در پایان دوباره بیسکویت خرد شده ریخته و روی آن را با توت فرنگی تزئین نمایید.
 

امیدواریم این دسر های خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

آموزش چند دسر خوشمزه تابستانی

 

به این مطلب امتیاز دهید


هفت رژ

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *