آموزش شمع سازی با گل خشک : این شمع های گل فشرده راهی عالی برای آوردن گل به داخل خانه برای ماه های سردتر پیش رو هستند برای ساخت آن با ما همراه باشید در سایت بی هوش
وسایل مورد نیاز
گلهای خشک و فشرده
واکس پارافین
موم سویا (اختیاری)
فتیله های پنبه ای
گیره لباس یا چوب (برای نگه داشتن فتیله)
۳۰-۴۰ قطره روغن ضروری به انتخاب شما
شیشه ۸ اونسی یا ظرف شفاف
یک ظرف شیشه ای باریک تر با کناره های مستقیم (لازم نیست ارتفاع آن یکسان باشد ، اما این ظرف باید داخل شیشه ۸ اونسی شما قرار بگیرد و همچنان یک فضای تنفسی کوچک در اطراف آن باقی بگذارد)
فنجان اندازه گیری پیرکس و قابلمه ای کوچک (یا دیگ بخار دو نفره)
مراحل ساخت
۱- یک تا دو فنجان پوسته مومی (اگر از موم سویا برای مرکز استفاده می کنید ، آن را اکنون ذوب کنید) را در یک فنجان اندازه گیری پیرکس قرار دهید و آن را در مرکز یک قابلمه کوچک بگذارید. آب کافی را به قابلمه اضافه کنید تا به اندازه ۱-۲ اینچ در کنار لیوان اندازه گیری شما برسد. روی حرارت ملایم بجوشانید تا موم کاملاً ذوب شود. (در صورت افزودن روغنهای ضروری ، آنها را هم اکنون اضافه کنید و هم بزنید.)
۲- یک فتیله را در مرکز ظروف باریک تر شیشه ای قرار دهید و آن را با گیره لباس در جای خود نگه دارید. موم ذوب شده را در ظرف بریزید و آن را در فریزر قرار دهید تا کاملاً خنک شود (۴۵ دقیقه تا یک ساعت). موم باید کمی منقبض شود و به راحتی می توان شمع را از ظرف بیرون آورد.
۳- شمع را در مرکز ظرف ۸ اونسی خود قرار دهید و از یک گیره لباس برای نگه داشتن فتیله در محل خود استفاده کنید. گل های خشک را بین شمع و لیوان قرار دهید.
۴- موم خود را مجدداً ذوب کنید (اگر در ابتدا از موم سویا استفاده می کردید ، برای دومین بار از پارافین استفاده کنید) و آن را روی شمع بریزید و مطمئن شوید که گلها کاملاً پوشیده شده اند.
نکته : اجازه دهید شمع های شما قبل از روشن شدن کاملاً سرد شوند (من اجازه دادم تا یک شب بماند).
به این مطلب امتیاز دهید
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***