۱۵ روش برای دوست داشتن خود

15 روش برای دوست داشتن خود ✔️ مجله سرگرمی بی هوش ❤️

زمان مطالعه این مطلب: 4 دقیقه

در دنیای امروزی بسیاری از افراد در هر سنی نسبت به خود حس بدی دارند و در دوست داشتن خود ناتوان اند. این حس ها ممکن است متاثر از محیط، خانواده و یا اوضاع حاکم باشد، که تاثیر بسیار بدی بر اعتماد به نفس و سلامت روان می‌گذارد. در ادامه این مطلب با سایت بی‌هوش همراه باشید.

۱- کار درست رو انجام دهید

لذت بی گناه بودن! کار هایی را تمرین کنید که به رشد عقلی و روانی و همچنین رشد معنوی شما کمک می‌کنند تا دیگر از عذاب وجدان و حس گناهکار بودن رنج نبرید و دوست داشتن خود برایتان راحت تر باشد.

۲- گرایش به موفقیت

کارهایی را انجام دهید که به طور قانونی باعث موفقیت شما می شود. ابتکار عمل داشته باشید، سرسخت، کوشا، مصمم و متذکر باشید و با هر اتفاقی که می‌افتد استرس نگیرید. آرامش داشته باشید همانطور که معروف است: «نگران نباش. خوشحال باش. تلاش کن.”

۳- عشق ورزیدن

محبت کردن به همه، از جمله ( یا مخصوصاً؟!) افراد خنثی و خشک، تمرین کنید. احساس عشق، احساس شرم را از بین می‌برد.

دوست داشتن خود

۴- خودتان باشید

کارهایی را انجام دهید که به شما احساس خودتان بودن و دوست داشتن خود بدهد. تا همان خودی که همیشه سرحال، خوش رو و راضی است را بیرون بکشید. به عنوان مثال، مدیتیشن کنید، زمانی را در طبیعت بگذرانید، کودکان (یا عزیزانتان را در آغوش بگیرید)، یوگا انجام دهید و …

۵- ریلکس باشید

کمتر مسائل را شخصی کنید. دست از تلاش برای تکمیل خود بردارید؛ این کار مانند تلاش برای جلا دادن ژله است.

۶- خودتان را بپذیرید

شما همانی هستید که هستید و نمی توانید به این سادگی وضعیت خود را تغییر دهید، اگرچه می توانید ویژگی هایی را ایجاد کنید که در آینده باعث پیشرفت شما شوند. اما درکل جز پذیرش خودتان و اقدام برای بهبود شرایط، هیچ کاری نمی توانید انجام دهید. سعی کنید بخش های آسیب پذیر یا نه چندان زیبای خود را بپذیرید. همه اینها را دارند. و به یاد داشته باشید مضطرب، غمگین یا نیازمند بودن بد نیست.

۷- موقعیت خود را بپذیرید

بپذیرید که در چهار مرحله طبیعی یادگیری و بهتر شدن در هر چیزی هستید

  • بی کفایتی ناخودآگاه
  • بی کفایتی آگاهانه
  • شایستگی آگاهانه
  • شایستگی ناخودآگاه

که بی‌کفایتی آگاهانه سخت‌ترین مرحله است، و این مرحله جایی است که افراد باید سیگار ها را ترک کنند و عادات بد را کنار بگذارند، اما به سمت رشد شایستگی ادامه دهند، تا احساس ارزشمندی بیشتری داشته باشند.

دوست داشتن خود

۸- به مردم کمک کنید

به امور خیریه کمک کنید. به دوستان و خانواده خود و حیوانات توجه کنید. با غریبه ها خوب باشید و برای کمک به دیگران حاضر باشید.

۹- استعداد خود را پرورش دهید

اگر استعدادهایی دارید، استفاده از آنها را شروع کنید. با کشف و پرورش استعدادهایتان میتوانید به پیشرفت و موفقیت های زیادی برسید و از دوست داشتن خود لذت ببرید.

۱۰- به دستاوردهایتان فکر کنید

هر شب قبل از رفتن به رختخواب فهرست مختصری تهیه کنید و به سؤالاتی مانند این پاسخ دهید: امروز در چه چیزی بهتر شدم؟ چگونه با شخصیت خوب رفتار کردم؟ من چه کار کرده ام؟ از چه راه هایی به دیگران کمک کردم؟

۱۱- واقع بین باشید

در مورد اینکه چه کسی هستید، و آنچه در زندگی خود انجام داده اید (خوب و بد) واقع بین باشید. خودتان را مانند جنگلی که زیستگاه موجودات بسیاری است تصور کنید و حقایق را در مورد خودتان قبول کنید. اکثر مواقع به خوبی عمل می‌کند.

دوست داشتن خود

۱۲- عادل باشید

شما می خواهید در قضاوت های خود در مورد دیگران منصف باشید. حال چرا شما، یک انسان دیگر مانند بقیه، ارزش خود را پایین تر بدانید؟ به یاد داشته باشید که ارزش شما هرگز از فرد دیگر کمتر نخواهد بود و با حقوق خودتان عادلانه برخورد نمایید.

۱۳- با افرادی که دوستتان دارند وقت بگذارنید

یک تیم حمایتی از افرادی را که به شما اهمیت می‌دهند را شناسایی کنید و مشارکت خود را با آنها عمیق تر کنید. زمان کمتری را با افرادی بگذرانید که نسبت به شما خنثی، بی تفاوت یا منفی نگر هستند. اگر افراد منتقدی باشند، می‌تواند به تأمل در مورد روابطی کمک کند که در آنها به مشکل بر می‌خورید، بنابراین داشتن چنین دوستانی شما را در چارچوب قرار داده و باعث پیشرفت و دوست داشتن خود می‌شود.

۱۴- به دنبال بازخورد مثبت باشید

دانستن اینکه چه کاری را درست انجام می‌دهید بسیار مفیدتر است تا اینکه چه کاری را اشتباه انجام می‌دهید، زیرا دومی فقط به شما می‌گوید که هدف را از دست داده‌اید و به عبارتی باخته اید، نه اینکه کجاست یا چگونه به آن ضربه بزنید.

۱۵- خودتان را ببخشید

اشتباهات گذشته و عیب های فعلی خود را ببخشید. این به این معنا نیست که خود را به خاطر آنها کنار بگذارید، بلکه به این معنی است که بارها و بارها خود را به خاطر آنها سرزنش نکنید یا شلاق نزنید. نبخشیدن خود، نوعی فرار از مسئولیت است. اگر دوست دارید، جملاتی مانند “من خودم را به خاطر ______ می بخشم” بنویسید. یا تصور کنید که دیگران شما را می بخشند.

در این مطلب از مجله سرگرمی بی‌هوش ۱۵ روش برای اینکه با خودمان مهربان باشیم و به درجه دوست داشتن خود برسیم را با هم بررسی کردیم، امیدواریم برایتان مفید بوده باشد.

4.9/5 - (16 امتیاز)

به این مطلب امتیاز دهید


هفت رژ

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *