رژیم غدایی در بیماری تیروئید: کارشناسان عنوان میکنند کم کاری یا پرکاری تیروئید را میتوان با استفاده بعضی مادهها غذایی کنترل نمود. با ما همراه باشید در سایت بی هوش بخش سلامت
به گفته از اِوِرلی وِل ، بیشتر از یک درصد افراد جهان به کم کاری یا پرکاری تیروئید گرفتار می باشند . به جز دوا هایی که دکتر برای مریض تجویز می نماید ، مادهها غذایی که شخص استفاده میکنند همچنین میتواند بر روی مریضی های تیروئید اثر بگذارد .
از این رو ، دایماً به افرادی که از مشکلات تیروئیدی دارند ، سفارش خواهد شد به مادهها غذایی که دریافت میکنند دقت ویژهای داشته باشند . در این مقاله قصد داریم تا به مادههای غذایی و تاثیرات آن بر غده تیروئید بگوییم :
عالی ترین مادههای غذایی سودمند برای کارکرد غده تیروئید چه چیزی است ؟
بعضی مادههای انرژیزا نقشی کلیدی در بهداشت و کارکرد غده تیروئید دارند ، علیالخصوص آنکه بعضی اشخاص در مقابل دیگران در ریسک زیادی برای فقدان یُد در بدن روبرو می باشند. بدن هرروز به ۱۵۰ میلی گرم یُد نیاز خواهد داشت . در صورتی که این مقدار ید در شخص تامین نشود، غده تیروئید توانمندی پدیدآوری اندازه لازم هورمون را نخواهد داشت .
از کامل ترین منبعهای غذایی بینیاز از ید میتوان به موردهای زیر اشاره نمود :
۱ – ماهی و خوردنی های آبی بخصوص ماهی تن ، میگو
۲ – تولیدات لبنی از جمله ماست ، شیر و پنیر
۳ – تخم مرغ و تخم ماکیان (مانند اردک ، غاز و . . .)
۴ – خشکبار ها
۵ – نمک طعام شامل ید
برای کم کاری تیروئید چه مادهها غذایی استفاده کنیم ؟
اگر از جمله افرادی بودید که از کم کاری تیروئید زجر میبرید به جز بر کاربرد دوا های تجویز گشته طبیب ، الزاماً باید از نظام غذایی مخصوصی تبعیت بکنید . احتمالا شما هم شنیده باشید که کاربرد روغن نارگیل موجب یاری به زیاد ساختن هورمون تیروئید خواهد شد ، منتها حقیقت این خواهد بود که اینگونه شایعات درست نخواهد بود.
به این مطلب امتیاز دهید
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***