آموزش ساخت شمع شناور

آموزش ساخت شمع شناور | بی هوش ✅ سایت سرگرمی و تفریحی❤️

زمان مطالعه این مطلب: 2 دقیقه

آموزش ساخت شمع شناور : شمع‌های شناور مطلوب مراسم عروسی، میهمانی‌ها و مناسبت‌های خاصند به خصوص در صورتی‌که در یک پیاله بلور همپا با چندغنچه گل طبیعی تزیین شوند.
شمع‌های شناور را میتوانید به راحتی درست فرمائید.

مواد و وسایل مایحتاج:
۱- پارافین قالبی
۲- فتیله
۳- رنگ منحصربه‌فرد شمع
۴- قالب شیرینی
۵- اسید استارین
۶- پیاله منحصر ذوب کردن پارافین
۷- قلاب یا این که میله‌ی فلزی

بیشتر بخوانید:آموزش ساخت شمع کلاسیک + ۳ شمع خلاقانه

آن‌چه نیاز دارید یک قالب مقاوم در قبال حرارت میباشد که مانند قالب کیک یا این که ژله پهن و کوتاه باشد.
یه خرده موم را با گرمای زیاد حرارت دهید و گه‌گاه آن را هم بزنید.
گلیسیرین را اضافه کرده، با قاشق چوبی هم بزنید.
دما را با حرارت‌سنج منحصربه‌فرد شیرینی بررسی نمائید و هنگامی که به ۱۸۰ سکو فارنهایت (۸۲٫۲۲ جايگاه سانتی‌گراد) رسید،
آن را خاموش نمائید.
رنگ و مواد معطر را اضافه نمائید و خوب هم بزنید.
حال بازه زمانی ریختن موم درون قالب میباشد. قالب را خیلی لبریز نکنید.
هنگامی که موم محکم‌تر شد، با یاری وسیله‌ای میله مانند، فتیله را درون آن قرار دهید. فتیله بایستی تا بالای شمع ادامه یابد.
بگذارید شمع سرد گردد. آنگاه آن را از قالب در‌‌‌‌آورید.
فتیله را ۱٫۵ سانتی‌متر نگه داشنه، اضافه آن را ببرید.
درحال حاضر می توانید شمع شناور را درون کاسه کریستال قرار دهید.
برای زیبایی بیشتر و تزیین چند گل جدید را به کاسه اضافه فرمائید.

آموزش ساخت شمع شناور

آموزش ساخت شمع شناور

پیاله منحصر به فرد ذوب کردن:
برای ذوب کردن پارافین می توانید از ۲ قابلمه که یکی از کوچک‌تر از دیگری باشد، استعمال فرمائید. بنابراین که در قابلمه‌ی وسیع‌تر یه خرده آب بریزید، آنگاه پیاله کوچک‌تر را که بهتر میباشد از نوع دسته‌دار باشد (ماند پیاله شیرجوش)، درون آن بگذارید، تکه‌ای از پارافین را درون آن بریزید و قابلمه‌ی وسیع‌تر را روی حرارت قرار دهید، بعد از آن شکیبایی نمائید تا پارافین ذوب گردد.
ضمنا خوب توجه نمایید که آب درون کاسه پارافین نریزد.
بعد از ذوب شدن پارافین، کمی رنگ منحصر به فرد شمع به آن بیفزائید تا خوب در آن حل خواهد شد.
اسید استارین را به آن بیفزائید. استعمال از اسید استارین منجر میشود که شمع، هنگام سوختن دیرتر آب گردد و سبب استقامت شمع میشود. ضمنا منجر میشود که شمع بعداز سرد شدن، پاره ای کوچک‌تر گردیده و به‌راحتی از قالب غیروابسته گردد. درضمن حلال خیر برای رنگ میباشد و منجر روشن شدن آن نیز می گردد.

برای هریک کیلو پارافین، ۳۵۰ گرم استارین موردنیاز میباشد.

تعداد ۳ یا این که ۴ عدد قالب را در ظرفی مانند ظرف غذا یا این که سینی بگذارید تا جابه‌جائی آن ریلکس‌تر انجام بگیرد.
پارافین را به‌آرامی درون قالب‌ها بریزید و آن را در فریزر قرار دهید. بگذارید تا سرد گردد.
پیش از این‌که پارافین درون قالب به‌طور بدون نقص سرد خواهد شد، یک چاله در راس شمع به‌وجود میاید، این چاله را مجدد با پارافین مذاب مالامال فرمائید و بگذارید تا سرد گردد.
چنان‌چه شمع بعداز سرد شدن به‌راحتی از قالب غیروابسته نشد، آن‌را به‌زمان بیشتری در یخچال فریزر بگذارید.
شمع را از قالب مستقل فرمائید و یک قلاب یا این که میله‌ی نازک را روی حرارت، داغ کرده و به‌آرامی در راس شمع فرو ببرید.
فتیله را یه خرده وسیع‌تر از قالب بریده و آن را در ترک ساخت‌و‌ساز گردیده قرار دهید.
در انتها ‌پیاله مورد نظر را پر‌از آب کرده و شمع را به‌آرامی روی آن بگذارید تا به‌شرایط شناور روی آب قرار گیرد.

 

5/5 - (27 امتیاز)

به این مطلب امتیاز دهید


هفت رژ

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *