چگونه سوسیس خانگی درست کنیم ؟ سوسیس خانگی یک غذای بسیار خوشمزه و یک راه بسیار خوب برای استفاده گوشت خواهد بود . در این نوشته سبک آماده سازی سوسیس در خانه را بصورت بخش به بخش به شما یاد می دهیم . مساله مهم درباره سوسیس در خانه این خواهد بود که قادر خواهید بود انواع سبزیهایخوردنی معطر و ادویه ها را دقیقا مطابق پسند خویش افزون نمائید . سوسیسی که درست خواهیم کرد بیشتر به صورت عکس فوق در می آید با ما همراه باشید در سایت بی هوش بخش آشپزی و تغذیه
آنچه در این مقاله از مجله بی هوش میخوانید
تجهیزات لازم
همانطور که می دانید، آماده سازی سوسیس به تجهیزاتی نیاز خواهد داشت . برای آماده سازی سوسیس در منزل به ابزار چرخ گوشت و کاور سوسیس و قیف ویژه آن احتیاج دارید . پس از چرخکردن گوشت ، آن را دوباره به چرخ گوشت متصل کنید و قیف ویژه سوسیس زنی را به چرخ گوشت وصل نمائید و کاور سوسیس را روی آن قرار دهید .
شیوه آماده سازی
در بخش ابتدایی حدود ۴ تا ۵ حبه سیر را با حدود ۴۰۰ گرم گوشت چرخ نمائید . برای اینکه گوشت نرم گردد و سوسیس بافت بهتری پیدا نماید و عالی بپزد ، آن را دو تاسه مرحله چرخ نمائید .
پس از آن ادویه هایی مشابه فلفل قرمز ، نمک ، نعنای خشک ، فلفل سیاه رزماری آسیاب گشته (حدود ۱ قاشق غذاخوری) و پاپریکا (حدود یک سوم قاشق چایخوری) را هم افزون نمائید و با دست ورز دهید تا ترکیب گردند .
در بخش بعد بایستی قیف اختصاصی سوسیس زنی را به چرخ گوشتتان متصل نمائید و کاور سوسیس را روی آن بکشید .
با روشنکردن چرخ گوشت ، مادهها وارد کاور سوسیس می گردند و شما قادر خواهید بود با آمدن سوسیس به اندازه ی پسند تان ، آن را گره بزنید .
پس از مجزا نمودن سوسیسها (با نخ یا گره) آنها را بمدت چندین ساعت در یخچال بگذارید تا جامد گردند . در مرتبه ی پایان قادر خواهید بود بستگی به زائقه ی خودتان ، سوسیس را سرخ نمائید ، باربیکیو کنید یا در آب جوش بپزید . سوسیس شما مهیا می باشد !
نکاتی که موقع چرخکردن گوشت حتما باید توجه نمائید
اولین مساله ای که بایست در نگرش بگیرید این خواهد بود که زمان درست نمودن سوسیس ، کل مادهها را تا حد امکانپذیر خنک نگه دارید . هنگامی که گوشت سرد یا اندکی یخبسته هست ، آسان تر و زیادتر چرخ می گردد و سوسیس بافت بهتری پیدا می نماید .
دوم اینکه از یک چرخ گوشت باکیفیت و عالی بکارگیری نمائید که برای چرخکردن گوشت سایز های متفاوتی داشته باشد . تلاش نمائید از گوشت گوساله یا مخلوط گوساله و گوسفند بکارگیری نمائید . گوشت را دو تاسه مرتبه چرخ نمائید تا سوسیس عالی بپزد و بافت بهتری پیدا بکند .
نکات تکمیلی آماده سازی سوسیس خانگی
✅ از مادههای باکیفیت و تازه برای آماده سازی سوسیس بکارگیری نمائید تا سوسیس شما چاشنی بهتری پیدا نماید .
✅ برای آماده سازی سوسیس ، قادر خواهید بود از گوشت گوساله ، گوسفند یا مرغ بکارگیری بکنید . گوشتها را به میزان ۲ تا ۳ سانتی متر تکهتکه نمائید تا آسان تر چرخ گردند .
✅ چنانچه از گوشت گوسفند بکارگیری می نمائید خوب تر خواهد بود گوشت گوساله را هم با آن تلفیق بکنید زیرا گوشت گوسفند چربی زیادی خواهد داشت و سریعاً آب می گردد.
✅ برای آماده سازی سوسیس در منزل ، به اندکی چربی خوب احتیاج دارید . نسبت گوشت به چربی حدود ۷۰٪ گوشت به ۳۰٪ چربی می باشد .
✅ برای تلفیق عالی مادههای سوسیس ، قادر خواهید بود اندکی نان سوخاری به آن افزون نمائید . به این صورت سوسیس شما بافت بهتری پیدا می نماید .
✅ اضافه نمودن نمک برای آماده سازی سوسیس ارزش بسیاری خواهد داشت زیرا هم مزه دهنده می باشد و هم نگهدارنده .
✅ ادویه ها هم نقش مهمی برای مزه دار نمودن سوسیس دارند . بستگی به مذاق خودتان قادر خواهید بود ادویه ی بابطبع خویش را هم افزون نمائید .
✅ بهتر خواهد بود چربی و گوشت را پیش از چرخکردن اندکی فریز نمائید .
✅ وقتی گوشت را درون کاور می ریزید حتما با دست خوب مشتومال دهید تا کاملا هواگیری گردد .
✅ رزماری پایه و اصل مزه سوسیس خواهد بود و نباید آن را کاملا حذف بکنید . تنها بستگی به مذاق خودتان میزان آن را کم و زیاد بکنید .
✅ برای تند تر گشتن روال کار قادر خواهید بود تمام چیز ها را از پیش تهیه نمائید . برای نمونه از شب پیش گوشت و چربی را یخزده نمائید تا همه چیز خنک باشد . از پیش دستور آشپزی را بخوانید و تمام مادهها را مهیا نمائید .
✅ مخلوط ادویه خویش را تهیه بکنید . میزان فراوانی ادویه جات را آماده بکارگیری نمائید . قادر خواهید بود ترکیب ادویه جات سوسیس را بصورت آماده تهیه نمائید یا اینکه خودتان آن را مهیا کنید .
✅ از خاطر نبرید که برای آماده سازی سوسیس ، از گوشت حاوی چربی بکارگیری نمائید . این چربی حاضر در سوسیس خواهد بود که آن را آبدار نگه می دارد و به خوب تر گردیدن رایحه و چاشنی آن یاری می نماید . همانطور که مطرح شد ، از حدود ۷۰٪ گوشت و ۳۰٪ چربی برای آماده سازی سوسیس در منزل بکارگیری نمائید . سوسیس را در وعده ی نهار یا شام میل نمائید . نوش جان
به این مطلب امتیاز دهید
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***