طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی
طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی | بیهوش ✔️ مجله سرگرمی و آموزشی ❤️ کاردستی

زمان مطالعه این مطلب: 3 دقیقه

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی : کاسرول یا کاسترول یک پیش‌ غذای خیلی خوش طعم و یا یک صبحانه خیلی عالی و تقویت‌کننده می باشد که در اصل این خوراک برای‌ کشور‌ فرانسه است . کاسرولها را قادر خواهید بود با مرغ‌ ، گوشت ، سیب زمینی‌ ، سوسیس و اقسام ژامبون درست کنید. کاسرولها در بیشتر موارد در فر درست می شوند . چنانچه از درست کردن خوراکی های تکراری‌ کلافه شده‌ اید قادر خواهید بود اقسام کاسرولها را درست بکنید . تاریخچه کاسرول خیلی قدیمی‌ است در دستور‌های‌ ابتدایی کاسرول برنج‌ را می کوبیدند و با ترکیب مرغ‌ یا گوشت پر می کردند . در قرن‌ ۲۰ این خوراک در آمریکا به یک غذای مرسوم مبدل شد. امروز در سایت بیهوش کاسرول مرغ‌ و سیب زمینی‌ را به شما آموزش می دهیم پس با ما همراه باشید.

مواد‌ لازم‌ برای‌ تهیه‌ کاسرول مرغ‌

سینه‌ مرغ‌ نیم کیلو
سیب زمینی‌ ۳ عدد‌ متوسط
پنیر چدار‌ نصف لیوان
پنیر موزارلا ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذا‌خوری‌
نخود فرنگی نصف لیوان
سس خردل‌ ۱ قاشق غذا‌خوری‌
آبلیمو ۲ قاشق غذا‌خوری‌
پودر‌ پاپریکا نصف قاشق غذا‌خوری‌
روغن زیتون ۲ قاشق غذا‌خوری‌
پودر‌ سیر‌ نصف قاشق غذا‌خوری‌
نمک ، فلفل سیاه‌ ، فلفل قرمز‌ به میزان لازم‌

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی

 

طرز تهیه کاسرول مرغ‌ و سیب زمینی‌

مرحله‌ اول‌ : آماده سازی مرغ و سیب زمینی

نخست سیب زمینی‌ها‌ را پوست‌ گرفته و به فرم نگینی کوچک خرد‌ بکنید . استخوان سینه‌ مرغ‌ را هم جدا بکنید و به صورت نگینی کوچک خرد‌ بکنید .

مرحله‌ دوم : آماده سازی سس

رب گوجه فرنگی و پودر پاپریکا و خردل‌ و روغن زیتون و پودر‌ سیر‌ و فلفل و نمک را با هم درون یک ظرف بریزید و کاملا هم بزنید تا سس درست شود از این سس یک قاشق غذا‌خوری‌ بردارید و کنار‌ بگذارید.

مرحله‌ سوم : پخت‌ سیب زمینی‌

سس آماده شده را با سیب زمینی‌ ترکیب نمائید و کاملا هم بزنید آن‌وقت داخل‌ ظرف‌ پیرکس را اندکی چرب‌ بکنید و سیب زمینی‌ مخلوط شده با سس را درون ظرف‌ بریزید و فویل ویژه روی آن قرار دهید و در فر گرم شده‌ به مدت زمان ۱ ساعت در دمای ۲۰۰ درجه‌ قرار دهید و بعد بیست دقیقه سیب زمینی‌ها‌ را چک کنید و آنها را زیر‌ و رو بکنید .

مرحله‌ چهارم : حرارت دادن سینه‌ مرغ‌

سینه‌ مرغ‌ را با آن ۱ قاشق سسی که از قبل‌ کنار‌ گذاشته بودیم ترکیب بکنید و ۳۰ دقیقه کنار‌ بگذارید پس‌ازآن درون تابه مقداری روغن‌ بریزید و سینه‌های‌ مرغ‌ را حرارت دهید تا رنگ آنها تغییر کرده و نرم گردد.

مرحله‌ پنچم : پخت‌ کاسرول

سینه‌ مرغ‌ پخته‌ شده‌ را روی سیب زمینی‌ها‌ که از قبل‌ درون فر پخته‌ شد پخش‌ کنید‌ پس‌ازآن پنیر چدار‌ و موزارلا را با هم ترکیب بکنید و روی مواد‌ به شکل یکدست بریزید و در فر‌ از‌ قبل‌ گرم شده‌ تا موقعی که پنیر ذوب شده‌ قرار دهید به همین سادگی کاسرول ما آماده می باشد اندکی جعفری خورد شده‌ به منظور تزئین روی کاسرول بریزید و نوش جان کنید.

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی

 

نکات مهم در آماده سازی کاسرول مرغ‌ و سیب زمینی‌

✔️ در پایان پخت‌ سیب زمینی‌ها‌ فویل را بردارید تا روی آن گریل گردد.

✔️ هنگامی که پنیر ذوب‌ شد قادر خواهید بود گریل را روشن‌ بکنید تا روی کاسرول طلایی‌ گردد.

✔️ قادر خواهید بود در صورتی که آویشن باب‌طبع شما هست اندکی از این ادویه هم بکارگیری بکنید.

✔️ در صورت تمایل قادر خواهید بود از سبزیجات‌ دیگر هم کنار‌ این غذا‌ بکارگیری نمائید.

5/5 - (17 امتیاز)

به این مطلب امتیاز دهید


هفت رژ

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *