طرز تهیه بهترین نوشیدنی های سرد تابستانه : با آغاز موعد گرما و پرکاری در بیرون از خانه در طول روز ، هنگامی که به خانه برمیگردید و جلوی کولر مینشینید ، یک نوشیدنی خنک بینهایت میچسبد تا خستگی از بدنتان برون برود و احساس طراوت نمایید. در این مطلب دستور تهیهی چند نوشیدنی خنک تابستانه را بخوانید که طرز تهیهی آنها وقت زیادی هم نمی خواهد با ما همراه باشید در سایت بی هوش بخش آشپزی و تغذیه
آنچه در این مقاله از مجله بی هوش میخوانید
۱ – موکوتینی چای سرخ
این چای که به چای مکه یا هیبیسکوس هم معروفیت داراست ، به خودی خود با چاشنی ترشی که خواهد داشت سبب از بین رفتن خستگی ، در فصل تابستان می باشد. این چای را قادر خواهید بود به شکل خشک از عطاری و یا چای کیسهای تهیه کنید .
مواد لازم : ۳ پیمانه چای سرخ ، ۳ پیمانه نوشیدنی گازدار زنجبیل (قادر خواهید بود از دلستر زنجبیلی هم بکارگیری کنید) ، برش آناناس
چای قرمز را با نوشیدنی زنجبیلی ادغام نمائید . ترکیب را در لیوان دراز و با یخ سرو نمائید . در هر لیوان یک برش آناناس بگذارید .
۲ – آیس تی زنجبیل و عسل
نوشیدن آیس تی یکی از بهترین روش های لذت بردن از چای در فصل تابستان است . به ویژه برای ما ایرانیها که چای قسمتی از فرهنگمان است .
مواد لازم : ۸ پیمانه آب جوش ، ۶ عدد چای کیسهای ، ۲ قاشق چایخوری زنجبیل خرد شدهی تازه ، یک سوم پیمانه عسل
آب جوش و چایهای کیسهای را داخل یک پارچ استوار در مقابل حرارت بریزید و ۱۰ دقیقه صبر نمائید تا چای رنگ بدهد (بسته به سلیقهتان و رنگ چایای که دوست دارید ، قادر خواهید بود اندازه چایهای کیسهای را کم و زیاد کنید) .
چایهای کیسهای را از پارچ خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد . عسل و زنجبیل خرد گشته را افزون نمائید و داخل یخچال بگذارید . با یخ سرو کنید .
۳ – آیس تی هندوانه و ریحان
هندوانه که در این فصل دیگر جای خود را خواهد داشت و نیازی نخواهد بود که از خنکی و حس بسیار خوبش چیزی برای شما بگوییم .
موادلازم : ۸ پیمانه آب جوش ، ۶ عدد چای کیسهای ، یک هشتم یک هندوانهی متوسط ، یک دستهی کوچک ریحان تازه ، شکر (در صورت تمایل)
آب جوش و چایهای کیسهای را داخل یک پارچ مقاوم در مقابل گرما بریزید و ۱۰ دقیقه صبر نمائید تا چای رنگ بدهد (بسته به سلیقهتان و رنگ چای که دوست دارید ، قادر خواهید بود تعداد چایهای کیسهای را کم و زیاد کنید) .
چایهای کیسهای را از پارچ خارج نمائید و بگذارید به دمای اتاق برسد . مخلوط را داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد . پیش از سروکردن ، هندوانهی کوچک شده و ریحان را افزون نمائید و با یخ سرو کنید .
۴ – آیس تی انار و لیموترش
به صورت کلی فصل تابستان ، فصل خنکی و ترشی است و همه خوراکی های ترش در این زمان مزه میدهد . حالا به چهعلت این خوراکی های ترش ، انار و لیمو نباشند ؟
مواد لازم : ۸ پیمانه آب جوش ، ۶ عدد چای کیسهای ، ۲ پیمانه آب انار ، ۳ عدد لیموترش ورقه گشته (باریک) ، یک چهارم پیمانه شکر
آب جوش و چایهای کیسهای را داخل یک پارچ استوار در برابر دما بریزید و ۱۰ دقیقه صبر نمایید تا چای رنگ بدهد (بسته به سلیقهتان و رنگ چایای که دوست دارید ، قادر خواهید بود میزان چایهای کیسهای را کم و زیاد کنید) .
چایهای کیسهای را از پارچ برون نمایید و بگذارید به دمای اتاق برسد . آب انار ، ورق های لیمو و شکر را افزون نمائید . مخلوط را داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد . با یخ سرو نمائید.
۵ -یخ در بهشت اسپرسو
وقت هایی که بی انرژی هستید ، احتیاج به توان دارید ، اما لازم دارید اسپرسوی گرم سر بکشید ، این یخ در بهشت انرژی زا را تست بکنید .
مواد مورد نیاز : سه چهارم پیمانه شکر ، یک سوم پیمانه اسپرسوی فوری ، یک چهارم پیمانه آب لیمو ، ۲ قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده گشته .
شکر و ۶ پیمانه آب را داخل یک بشقاب کم حجم روی گاز گرما دهید . اجازه دهید آب بجوشد و شکر حل گردد . ظرف را از روی حرارت بردارید ، اسپرسو را افزون نمایید و مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند . مایع را داخل یک ظرف کم عمق صاف کنید . آب و پوست لیمو را اضافه بکنید .
ظرف را برای ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید . هر ۳۰ دقیقه ، با بکارگیری از یک چنگال یخها را خرد بکنید تا زمانی که خودش را بگیرد ، اگرچه نباید خیلی هم محکم گردد . برای سرو کردن ، یخ در بهشت را با قاشق داخل پیاله بریزید . روی آن خامه بریزید و چنانچه دوست دارید ، بازهم با لایه لیموترش رنده شده تزئین نمایید .
۶ – لیموناد
لیموناد هم که همان شربت آبلیمو است که اکثرا میدانیم به چه طریق درست کنیم .
مواد مورد نیاز : یک و نیم پیمانه آب لیموی تازه ، نصف پیمانه شکر ، ۶ پیمانه آب ، ورقههای لیمو برای تزئین ، یخ
همهی مادهها را درون یک پارچ ادغام نمائید تا شکر حل گردد . حاصل نهایی را با یخ سرو کنید و برای تزئین از برش های لیمو بکارگیری کنید .
۷ – لیموناد استوایی
یک نوع دیگر از لیموناد که با افزون شدن میوههای استوایی چاشنی تفرجگاه های هاوایی را میدهد !
مواد لازم : یک و نیم پیمانه آب لیموی تازه ، نیمه پیمانه شکر ، ۶ پیمانه آب ، یک آبمیوهی کوچک با چاشنی آناناس ، دو آبمیوهی کوچک با چاشنی زردآلو ، ورق های لیمو برای تزئین ، یخ
آبلیمو ، شکر و آب را درون یک پارچ بزرگ ادغام بکنید تا شکر حل شود . آنوقت آبمیوهها را افزون نمائید . با یخ سرو کرده و با حلقههای لیمو تزئین کنید .
۸ – نوشیدنی نعناع و هندوانه
نعناع هم از دیگر مادهها فراوان خنک و صحیحالمزاج کننده در این زمان است .
مواد لازم : ۴ پیمانه هندوانهی کوچک شدهی بی هسته ، یک و نصف پیمانه لیموناد ، نصفه پیمانه نعناع تازه
تکههای هندوانه و لیموناد را درون مخلوط کن بریزید ، در شکل نیاز از صافی رد نمایید . نعناع را افزون نمائید و با یخ سرو بکنید .
به این مطلب امتیاز دهید
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***