۴ نوشیدنی خوشمزه مناسب فصل پاییز : آبمیوه گازدار ، نوشیدنی و چای سرد شادابی بخش خواهد بود ، منتها بگذارید صداقتآمیز بگویم ، پس از مدتی آشامیدن مستمر آنها اندکی خسته کننده می گردد . بعضی دوران تنها قصد دارید آشامیدنی های متفاوتتری را بنوشید و هنگامی که به پاییز نزدیک می شویم ، حاضر میشویم آشامیدنی های خنک کننده تابستان را با آشامیدنی های مطلوب پاییز و اقسام ادویه های گرم ، میوههای پاییزه ، گیاهان دلپذیر و چاشنی های غنی و مناسب با فصل تعویض کنیم .
خواه در پی یک آشامیدنی ویژه باشید که بتوانید با غذای آخر هفته خویش نوش جان بکنید ، یا درصورتیکه قصد دارید پس از نیمروز چیزی بخورید یا یک آشامیدنی خوب برای مساعدت با شام داشته باشید ، این ۴ آشامیدنی پاییزی جوابگوی احتیاج های پاییزی شما می باشد . پس با ما در مجله سرگرمی بیهوش همراه باشید .
آنچه در این مقاله از مجله بی هوش میخوانید
نوشیدنی آب سیب داغ
سیب داغ یک آشامیدنی کلاسیک بیهمتا و یکی از آشامیدنی های خوب پاییز می باشد : این آشامیدنی بسیار شیرین و در عین حال ترش خواهد بود . شیوه آماده سازی آب سیب داغ با گذاشتن ماگ در مایکرویو به انجام میرسد ، منتها درصورتیکه آن را با دارچین در یک قابلمه بزرگ روی گاز قرار میدهید خاطرجمع شوید که مهمانان میتوانند لیوان خودشان را در هر تایم ازنو پر کنند و کل منزل با وجود سرما حس گرما به همه بدهد . از بازیهای فوتبال گرفته تا پیستهای اسکی ، آب سیب داغ عالی ترین همراه پاییزی و زمستانه خواهد بود .
مادههای ضروری برای درست نمودن آب سیب داغ
۶ فنجان آب سیب یا آبمیوه سیب فیلترنشده
۴ تی بگ شیرین نشده زنجبیل
شیوه آماده سازی آب سیب داغ
سیب را در قابلمه ای بزرگ و روی گرما فراوان بپزید . فوراً از روی گرما بردارید . (اگر سیب تازه باشد در شکل جوش آمدن امکانپذیر خواهد بود له شود .) تی بگ را افزون نموده ، روی آن را بپوشانید و بگذارید به وقت ۱۰ دقیقه خیس بخورد . پیش از برداشتن کیسههای چای را داخل قابلمه فشرده نمائید . سیب را هم بزنید و گرم میل بکنید .
نوشیدنی انار گازدار
این موکتل فوری که از مادههای تشکیل دهنده متداول آماده می گردد ، رنگ قشنگی هم خواهد داشت . چنانچه این توانایی را دارید ، آن را در لیوانهای دراز کالینز سرو بکنید .
مادههای ضروری برای آماده سازی انار گازدار
۲/۱ فنجان آب جوش
۴/۱ فنجان عصاره انار
۲ قاشق غذاخوری عسل
یخ
۴ فنجان آب گازدار
لیمو برای تزیین
شیوه آماده سازی انار گازدار
آب جوش ، عصاره انار و عسل را در یک ظرف کم حجم بریزید و هم بزنید تا قشنگ ترکیب گردند . ۴ لیوان دراز را با یخ پر نمائید ، آنگاه در هر لیوان ۲ قاشق غذاخوری عصاره انار را با قاشق بریزید . به هر یک حدود ۲/۱ فنجان آب گازدار افزون نمائید (ترکیب کف می کند) ، هم بزنید تا قاطی گردد ، آنگاه آب گازدار باقی مانده را افزون نمائید . با لیمو تزئین کرده و میل نمائید .
نوشیدنی عصاره لیمو ترش و رزماری
آیا شربت آبلیمو را دوست دارید ؟ ولی این آشامیدنی خیلی شیرین می باشند . اما این شربت تند می باشد . با بکارگیری از رزماری ، ما قصد داریم به این آشامیدنی اندکی اعتدال ببخشیم و طعم بیاندازه شیرین آن را کم کنیم .
مادههای ضروری برای درست نمودن عصاره لیمو ترش و رزماری
۱ فنجان آب لیمو (حدود ۶ لیمو)
۳/۴ فنجان شکر
پوست ۲ عدد لیمو
۲ شاخه رزماری تازه ، به علاوه کمی زیادتر برای تزیین
۴ تا ۶ فنجان آب گازدار سرد
شیوه آماده سازی عصاره لیمو ترش و رزماری
در یک قابلمه کم حجم آب لیمو را با شکر هم بزنید و روی دمای آهسته بگذارید تا کم کم بجوشد . دما را کم نمائید و پیوسته هم بزنید تا شکر به صورت کامل حل گردد . پوست لیمو و شاخههای رزماری را افزون نمائید . یک دقیقه دیگر آنها را بپزید ، آنوقت از روی شعله بردارید . روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید .
پوست لیمو و رزماری را صاف کرده و با آب گازدار سرد گشته در یک کاسه یا ظرف در بسته قاطی نمائید . درصورتیکه مزه سبک تری دوست دارید آب زیادتری به آن افزون نمائید . با یک شاخه گل رزماری کوچک آشامیدنی را تزئین و میل نمائید .
نوشیدنی گلابی آسیایی گازدار
یکی از آشامیدنی های شایسته فصل پاییز آشامیدنی گلابی آسیایی و یکی از عالی ترین مزه های گرم پاییزی خواهد بود . تدارک آشامیدنی با میوههای فصلی ، آب پز نمودن با شکر ، عسل و دیگر مادهها برای تولید یک آشامیدنی آسان که می توان با آب گازدار قاطی نمود و به دلخواه شیرینی را تنظیم نمود ، بیاندازه جذاب خواهد بود . گلابی آسیایی خیلی پرآب می باشد .
آنچه حقیقتاً این آشامیدنی را شگرف می کند افزون نمودن رزماری ، زنجبیل و جوز هندی خواهد بود که سبب گرم گردیدن راه گلو می گردد .
مادههای ضروری برای آماده سازی
۱ فنجان آب گلابی آسیایی تازه فشرده گشته
۱ قاشق چایخوری آب لیمو
۳/۴ فنجان عسل
۱/۴ فنجان شکر
گل محمدی تازه
زنجبیل تازه ، پوستکنده و به شکل سکه ای برش داده گشته
جوز هندی تازه رنده گشته
یخ
آب گازدار
شیوه آماده سازی
آب گلابی ، آب لیمو ، عسل ، شکر ، رزماری ، زنجبیل و جوز هندی را در قابلمه روی دما میانگین تلفیق کرده و آنگاه به وقت ۵ دقیقه روی دما آهسته بپزید و هم بزنید تا شکر حل گردد . اکنون از روی گرما برداشته و بگذارید نیم ساعت بماند . شربت را از صافی کوچک رد کرده و مادههای سفت را دور بریزید . بگذارید آشامیدنی به صورت کامل سرد گردد .
برای سرو ، یک لیوان ۸ اونسی را با مکعبهای یخ پر نمائید ، ۳ قاشق غذاخوری شربت به آن افزون نمائید ، آب گازدار به آن اضافه نمائید و هم بزنید . برای اینکه طعم شیرین تری به آن بدهید شربت زیادتری افزون نمائید .
به این مطلب امتیاز دهید
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***