چنانچه در منزل خودتان فر ندارید و علاقه بسیاری به پختن پیتزا در منزل دارید ، احتیاجی به دلواپسی نخواهد بود زیرا برای درست کردن پیتزا حتما لزومی به وجود فر نیست و حتی قادر خواهید بود با بکارگیری از ظروفی که در آشپزخانه موجود است و بدون احتیاج به فر پیتزای خوشمزه آماده بکنید که برای این قصد باید موردهای ذیل را مورد توجه بگیرید که در ادامه مطلب در سایت بیهوش طرز تهیه پیتزا بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد.
جهت تهیه پیتزا بدون فر به مقداری مواد اولیه نیاز است که در ادامه مطلب به آن خواهیم پرداخت. توجه داشته باشید که این مواد برای ۱ نفر مناسب است و شما میتوانید با در نظر گرفتن نسبت ها میزان مواد را تغییر بدهید و این پیتزا را برای تعداد بیشتر هم بپزید.
پختن این نوع پیتزا بسیار آسان میباشد و به راحتی در نیم ساعت آماده خوردن میشود.
مواد لازم
- زمان پخت ۳۰
- ذرت به مقدار لازم منجمد
- سوسیس ۱۵۰ گرم
- پنیر موزارلا ۲ پیمانه
- کالباس ۱۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای یک چهارم عدد
- سس گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری
- آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
- زیتون به مقدار لازم برای تزیین
- نان پیتزا ۱ عدد نیمه آماده
طرز تهیه پیتزا بدون فر
جهت تهیه پیتزا بدون فر بایستی در ابتدا قارچ ها را به طور نه زیاد درشت و نه زیاد کوچک خرد کنید.
سپس سوسیس و کالباس را نیز به طور ورقه ای و فلفل دلمه ای ها را نیز به صورت نگینی خرد نمایید و در صورت تمایل، می توانید به جای سوسیس و کالباس از گوشت یا مرغ استفاده ببرید که این مورد به سلیقه شما وابسته است.
پس از آن، باید درون یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و با داغ شدن روغن سوسیس ها را داخل آن ریخته و سرخ نمایید. به خوبی تفت بدهید و پس از اینکه پخت کامل شد، آن ها را در گوشه ای بگذارید.
دقت کنید که به دلیل آماده کردن این نوع پیتزا در خارج فر، باید مواد آن را جداگانه و به خوبی بپزیم.
بعد از اینکه سوسیس ها پخته شدند، آن ها را از ماهیتابه خارج کنید. حال قارچ ها را درون روغن بریزید و تفت بدهید. وقتی کمی تفت خورد مقداری حرارت گاز را زیاد کنید و آبلیمو را نیز به قارچ ها بیافزایید تا طعم بهتری پیدا کنند و رنگشان خیلی تیره نگردد. سپس فلفل دلمه ای ها را هم به قارچ ها بیافزایید و مجدداً حرارت را زیاد کنید تا سرخ و طلایی رنگ شوند.
در مرحله بعدی تقریباً همه مواد پخته شده اند و باید آنها را درون ماهیتابه با یکدیگر قاطی کنید و مقداری نمک و فلفل و ادویه به آنها بیافزایید.
بعد یک ماهیتابه را انتخاب کنید و داخل آن خمیر پیتزا را قرار بدهید و با مقداری روغن تفت دهید و وقتی که خمیر خودش را گرفت ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. با یک برس آشپزی و یا ته قاشق سس گوجه فرنگی را روی خمیر پخش کنید و مقداری پنیر موزارلا هم روی سس بریزید.سپس موادی را که از قبل آماده کرده بودید را روی خمیر پیتزا پبریزید و روی آن را با لایه دیگری از پنیر به خوبی پوشش دهید.
شما میتوانید مقداری زیتون، ذرت و گوجه نیز روی لایه آخر پیتزا قرار دهید و سپس با گذاشتن شعله پخش کن روی گاز و ریختن مقداری روغن داخل ماهیتابه، در آن را محکم ببندید تا با حرارت ملایم پنیر ها آب شوند و پیتزای شما آماده شود. وقتی پنیرها ذوب شدند یعنی پیتزای شما آماده شده و می توانید آن را میل نمایید.
به این مطلب امتیاز دهید
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
*** نظر شما برای ما بسیار اهمیت دارد ***